BAGELS & BEANS ROTTERDAM EUDOKIAPLEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Rotterdam Eudokiaplein. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 13:35 Bagel is great but what you do with order acceptance time is unacceptable! You confirmed my order at 11.29 but you changed it to somewhere in 12.10 . It comes always late. The taste is really good but need to solve delivery issue. Thanks
26 mrt 2024 om 13:40 Betaald voor extra avocado en extra cheddar en niet gekregen. Toen ik belde ook niet geholpen en zeer klantonvriendelijk benaderd. Helaas; ik bestel daar nooit meer!!!
21 mrt 2024 om 17:46 Heerlijke bagels! Wij vonden de Thai Sweet Chili bagel met vega kip een aanrader
12 jan 2024 om 15:25 heerlijk eten, lekker vers bereid en de bestelling klopte helemaal. lange wachttijd maar dat staat aan gegeven op de site dus we wisten wat we konden verwachten.
5 dec 2023 om 17:28 Er zat een (blonde) haar in mijn broodje. Misschien is een mutsje dragen in de keuken een optie?!
29 nov 2023 om 11:15 Vers en lekker, fatsoenlijke porties, snelle en vriendelijke bezorging; Dank jullie wel!
26 nov 2023 om 16:31 Drie nagels besteld. Die met roomkaas en avocado was redelijk vers. Avocado was helaas niet heel vers. Die met jam was prima. Die met hagelslag was niet lekker omdat de hagelslag er al op gestrooid was en deze hierdoor helemaal gesmolten was. Jammer
1 okt 2023 om 14:19 Bagel smaakte droog en niet vers. ijs koffie was heerlijk alleen halve beker ingeschonken voor de prijs graag volgende aub vol.
26 sep 2023 om 14:00 Broodje was nat aan de onderkant en het sapje was echt veel te duur voor zo een piepklein bekertje. Al met al, duurde veel te lang en was veel te duur voor een natte bagel!
6 aug 2023 om 13:58 Lekker toasty nog warme bagels en de tomaat cream cheese is altijd fijn! Op de bagel met zalm en avocado was de avocado wel wat bruinig en de zalm karig. Maar verder wel lekker.
2 jul 2023 om 9:02 Bezorging duurde erg lang 1,5u... Bagels waren prima. Maar de bezorging zou wat vlotter kunnen!
12 mei 2023 om 10:43 Belachelijk harde bagels en ook nog is koud geleverd terwijl het een warme bagel moest zijn. Ook bizar dat je minimaal 15 euro moet uitgeven en hier nog extra kosten boven op komen