BAGELS & BEANS ROTTERDAM EUDOKIAPLEIN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Rotterdam Eudokiaplein. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2022 om 14:16 Snelle bezorging en zoals altijd erg lekker :)
24 jun 2022 om 15:55 Had duidelijk aangegeven dat er gebeld moest worden als het bezorgd werd, maar er werd helaas niet gebeld. Toen hebben ze het maar in een ander gebouw afgeleverd. Hele zoektocht dus.
3 mei 2022 om 13:08 Bagel was te hard. Smootie is in 2 slokken op en dat voor 4e. En dan nog zwarte advocado.
24 apr 2022 om 14:02 Ja prima optijd, compleet, en lekker.
25 mrt 2022 om 18:16 Ik had bezorgtijden over 1 uur gezet en ze waren op tijd
25 mrt 2022 om 16:28 Duurde echt heel lang
20 feb 2022 om 14:22 Heeel jammer dat onze bagels in de winkel wél lekker getoast zijn en als je ze thuis besteld wéer niet.Droog en valt uit mekaar hierdoor. Dus nee bestellen thuis doen we niet meer.
28 jan 2022 om 15:59 Amazing Bagels! The Mozarella one is top!
24 jan 2022 om 19:41 Heerlijke bagels, en netjes bezorgd! Niet helemaal door elkaar gehusseld, zoals je ook weleens ziet. Wel prijzig.
15 dec 2021 om 14:22 3x niks voor zulke prijzen Haal nog liever me ontbijt bij Dirk van den broek mijn mening
30 okt 2021 om 15:06 Heb u gemaild met mijn bevinding. Inhoud van tasje was zeik en zeik nat doordat dekseltje van de beker was gevallen. Moest inhoud weggooien. Een zeer slechte beurt van Thuisbezorgd.
9 okt 2021 om 15:02 Veel te veel saus op de bagels. Zonde.