BAGELS & BEANS ROTTERDAM EUDOKIAPLEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Rotterdam Eudokiaplein. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 16:28 Belachelijke levertijd, vooral als de communicatie 40 (!) minuten is en je vervolgens 2x zo lang zit te wachten. Als jullie de druk nirt aankunnen, neem dan geen bestellingen aan. Overigens niet de eerste keer (2/3 bestellingen laat)
30 jan 2023 om 14:18 Eten was niet lekker en droog en valt uit mekaar hierdoor. Dus nee bestellen thuis doen we niet meer.
8 nov 2022 om 1:46 Vorige keer was er wat mis met de eier salade of de zalm. Dit keer was het broodje prima en lekker, kwam ik halverwege een blond/brunette haar van 20 cm tegen !!! Nou enorm smerig gelijk weggegooid !!!
12 jul 2022 om 14:16 Snelle bezorging en zoals altijd erg lekker :)
24 jun 2022 om 15:55 Had duidelijk aangegeven dat er gebeld moest worden als het bezorgd werd, maar er werd helaas niet gebeld. Toen hebben ze het maar in een ander gebouw afgeleverd. Hele zoektocht dus.
3 mei 2022 om 13:08 Bagel was te hard. Smootie is in 2 slokken op en dat voor 4e. En dan nog zwarte advocado.
24 apr 2022 om 14:02 Ja prima optijd, compleet, en lekker.
25 mrt 2022 om 18:16 Ik had bezorgtijden over 1 uur gezet en ze waren op tijd
25 mrt 2022 om 16:28 Duurde echt heel lang
20 feb 2022 om 14:22 Heeel jammer dat onze bagels in de winkel wél lekker getoast zijn en als je ze thuis besteld wéer niet.Droog en valt uit mekaar hierdoor. Dus nee bestellen thuis doen we niet meer.
28 jan 2022 om 15:59 Amazing Bagels! The Mozarella one is top!
24 jan 2022 om 19:41 Heerlijke bagels, en netjes bezorgd! Niet helemaal door elkaar gehusseld, zoals je ook weleens ziet. Wel prijzig.